Welkom op de website van cafe 't Mingelmous

Via onze website kun je op de hoogte blijven van de gebeurtenissen in de Mingel. Je kunt onder andere ons agenda vinden op de website, maar ook kun je ons assortiment erop vinden en nog veel meer.

Café 't Mingelmous wordt in het volksmond "de Mingel" genoemd en is gevestigd in het centrum van Stadskanaal. Wie mingel zegt, zegt Brand bier want die 2 zijn zeer vast aan elkaar verbonden. Kwaliteitsbier uit Limburg met geweldige seizoensbieren, zoals de Lentebock, Dubbelbock en Sylvester. Maar Brand heeft ook geweldige speciaalbieren genaamd: Imperator, Weizen en het zeer hoppige pilsener Brand Up. Tevens zijn we een Brand proeflokaal. Dit wil zeggen dat we jullie graag de unieke karakter van de Brandbieren willen laten proeven.

We zijn op de maandagen na alle dagen geopend. De Mingel kenmerkt zich door de liefde voor muziek en is de ideale locatie om een drankje te drinken. We beschikken over een mooi assortiment aan dranken en ook qua eten bieden we steeds meer variatie aan en blijven er nieuwe dingen komen.

Sinds 2013 zijn we begonnen met een proffesioneel en sfeervol terras op het Menistenplein. Hier kun je onder andere terecht voor een kop koffie met een lekker stukje appeltaart, maar ook voor een heerlijk biertje. Naast een heerlijke drankje op het terras serveren we ook mooie en lekkere hapjes waaronder een tapas schaal vanaf 2 personen. Kom een keer langs op ons sfeervolle terras!

Verder hebben we elk jaar een groot podium op het Menistenplein tijden de Knoalsternacht en Koningsdag. Op dit podium vind je elk jaar weer goeie live-muziek tijdens de nacht en dag! 

Kortom voor alle agendapunten, nieuwtjes en andere dingen die te maken hebben met de Mingel hou onze website en Facebook in de gaten!