Een proeverij op maat

We bieden vanaf dit jaar ook proeverijen aan in de Mingel. Dit betekent dat we het hele jaar door verschillende proeverijen zullen organiseren. Naast de proeverijen die er gegeven worden door de whiskygenootschap en het biergenietschap, zullen we ons ook bezig gaan houden met verschillende wijnproeverijen en het proeven van verschillende gedestilleerde dranken.

Dit willen we gaan doen om mensen te laten ervaren dat er groot verschil te proeven is in verschillende soorten gedestilleerde dranken. Ook willen we wijnproeverijen gaan houden met verschillende thema's. Zo zullen we een "High Wine", "Wine meets Chocolate" en nog veel meer verschillende proeverijen gaan organiseren.

De reden dat we meer proeverijen gaan organiseren is, omdat we mensen willen laten proeven dat er een wereld voor je kan open gaan bij het proeven van verschillende soorten gedestilleerde dranken. Mensen kennen meestal qua Rum alleen de Bacardi of Havana Club, maar net als Whisky zijn er verschillende soorten Rums in verschillende prijsklasses.

Tevens is er een mogelijkheid om in overleg een proeverij te organiseren op maat. Je kunt zelf aangeven wat je graag zou willen. Bijvoorbeeld een "Blindbierproeverij". Dit houdt in dat we jullie verschillende soorten bieren zullen laten proeven, van Brand bier tot aan Schultenbrau. Je krijgt alle bieren op papier en je moet na het proeven raden welk bier je hebt geproefd. Je zult merken dat zelfs de liefhebbers van een bepaald soort bier hun lievelings bier niet eens zullen herkennen. We zullen zorgen voor hapjes tijdens de proeverij en je zult merken dat het een middag vol gezelligheid wordt!

Wanneer je informatie wil hebben over een proeverij op maat neem dan contact met ons op. Je vindt onze gegevens onderaan elke pagina of je klikt hier op 'contact'.