Biergenietschap Narziss

Biergenietschap Narziss te Stadskanaal, organiseert per jaar gemiddeld zo’n 3 á 4 proeverijen intern in ons proeflokaal, café 't Mingelmous te Stadskanaal. Daarnaast is het biergenietschap in te huren voor externe proeverijen, zoals bijvoorbeeld voor personeelsfeesten, verjaardagen of gewoon een proeverij in een ander café. Dit kan allemaal in overleg!
Wanneer Narziss weer een proeverij organiseert, dan zal dit worden aangegeven via de website www.narziss.nl en uiteraard op onze Facebookpagina. Onze proeverijen gaan verder waar andere proeverijen stoppen! Onze proeverijen zijn niet zomaar een paar biertjes nuttigen en er een beetje over bazelen. Nee, onze proeverijen zijn verre van dat. Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat er goed gepraat wordt tijdens een proeverij. En dat er aandacht is voor de brouwerij en het bier zelf, maar daarnaast vinden wij ook dat een proeverij meer moet zijn. Daarom verzorgt Narziss ook het eten tijdens de proeverij. Een hapje is zeer zeker belangrijk bij het nuttigen van de ietwat zwaardere bieren. Maar hier houdt het voor Narziss nog niet op. Nee, wij zorgen voor een nog gezelligere middag/avond met soms quizzen, sketches en een verandering van het proeflokaal en verandering naar het thema van het soort bier! Denk dan bijvoorbeeld aan een proeverij in een sfeer van een groot bos, terwijl u kabouterbier (Chouffe & Urthel) drinkt. Nee, naast het genieten van het bier is gezelligheid ook één van de belangrijke speerpunten van het genietschap! Ware vreugde is een ernstige zaak, oftewel Verum Gaudium Res Severa Est, is daarom niet voor niets ons motto!

Wil je een aantal foto’s van verschillende proeverijen zien? Kijk dan op de eigen site van het Biergenietschap. Hierop zie je hoe ze deze middagen een sfeervolle invulling geven. Wil je een proeverij bijwonen? Geen probleem!  Kijk geregeld dus op de site en klik in het menu op de pagina Proeverij.