Ben je op zoek naar een locatie voor een feest of borrel?

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een borrel, vergadering, een feest of iets anders? Stop dan met zoeken, want bij café 't Mingelmous kun je alle kanten op! Van rustig borrelen met tapashapjes, een cocktailfeest of zelfs een barbecue, bij ons is het allemaal mogelijk! Vertel ons je wensen en we zorgen ervoor dat alles geheel verzorgd wordt!

Beschikbare dagen
Op de donderdag, vrijdag en zaterdag is het geen probleem om een borrel te geven bij ons. Echter kan de Mingel op deze dagen niet besloten blijven voor een borrel. Dit heeft te maken onze gasten op deze dagen. Dit zou wel kunnen op de maandag, dinsdag, woensdag of zondag in overleg mits het op tijd is aangegeven.

Wat kun je ongeveer verwachten bij ons?
Zoals hierboven staat aangegeven is er van alles mogelijk in overleg. We kunnen je volledig ontzien van alle stress op een feest. Alles wordt tot in de puntjes door ons geregeld zodat jij je volledig kan concentreren op jouw vrienden en familie. Van culinaire tapashapjes bij de borrel tot een heerlijk uitgebreide barbecue niets is voor ons te gek! Dit alles in overleg met jou natuurlijk. De kosten voor een feest, borrel of iets dergelijks variëren. Hier kun je het makkelijkste achterkomen door even contact met ons op te nemen via Facebook, de website, mail of telefonisch. Een zaalhuur wordt door ons nooit gevraagd!